Beste koersliefhebbers,

De winter is nog in het land, maar nu de renners almaar dichter komen koersen, kunnen we al beginnen dromen van een lentezonnetje. Het belooft een kanteljaar te worden. Boonen en Cancellara hebben de voorbije 10 jaren de kasseiklassiekers gedomineerd, maar hun troon wankelt. Of is hun rijk zelfs over? Wat met Sagan? Gekomen als een komeet maar nu al aan zijn plafond? Kan onze held Vanmarcke zijn eerste klassieker binnen halen? Zelfde vraag voor Roelandts en vooral Van Avermaet. Kan Wiggins effectief zijn droomklassieker Parijs-Roubaix winnen? Hoe zit het met Gilbert? Wat kan de piepjonge klasbak Wellens dit jaar al? Vele vragen die moeten beantwoord worden.

Meent u het antwoord op deze vragen te kennen? Dan is de 15e editie van Megavelo hét forum om je wielerinzicht te bewijzen. Deze wielerpronostiek onder vrienden biedt je reële winstkansen en geeft vooral een extra dimensie aan de voorjaarskoersen. Zin om mee te doen? Neem een kijkje op onze vernieuwde website en schrijf je in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors