Nacht der Megavelo 2015

2015

Beste koersliefhebbers,

Bij wijze van afsluiting stuur ik nog een kort verslagje van de Nacht der Megavelo. De vier jonge talenten die we konden strikken waren allen vlot ter taal en bovendien zeer openhartig. We konden enkele primeurs noteren ivm het spoorweg incident in Roubaix en de oorzaak van het ongeval met de neutrale wagen in de Ronde. Theuns en vooral Lampaert gaven uitleg bij wat nu echt hun eigen strategie was in respectievelijk Waregem en Roubaix. Benoot over zijn prachtige Ronde, zijn bijzondere voornaam en zijn verdere ambities. Keukeleire was als ancien van het viertal zijn nuchtere en bescheiden zelf. Jo Planckaert zorgde in zijn gekende charismatische stijl voor de nodige kadering en alles werd perfect gemodereerd door Renaat Schotte.

De drankopbrengst bedraagt €351. Het Megavelo team rondt dit bedrag naar boven af tot €400. Dit wordt gestort naar Natuurpunt ten ondersteuning van het aankoopproject ‘De bonte os’ in Deerlijk.

Dieter Van Lierde mocht als winnaar zijn cheque ontvangen uit handen van Jo. De naturaprijzen werden gewonnen door:

  • Leukste ploegnaam: Mattijs Leenkneght met ‘Etixx-Drinktixx’
  • Lucky loser: Bert Reynaert
  • Marcel Maes prijs: Frans Soete
  • Beste vrouw: Sybille Geers
  • Rode lantaarn: Piet Maes

Mathias Vansteenberghe was de very lucky loser. Hij wint een fietsminibusje van 9 personen gedurende 3 dagen, met dank aan cyclingsupport.

De eindstand is intussen ook op de website gepubliceerd en alle geldprijzen zijn overgeschreven. Ook de foto’s zijn uiteraard te vinden op de foto pagina.

Rest mij nog iedereen te bedanken voor zijn/haar deelname aan de pronostiek en/of aanwezigheid op de Nacht. Hopelijk zijn jullie volgend jaar opnieuw present. Dank ook aan alle sponsors en vrijwilligers zonder wie dit allemaal niet mogelijk was geweest.

Sportieve groeten,

Reinout

Ps: like onze facebook pagina, zo blijft u op de hoogte van het belangrijkste megavelo nieuws

PPS: Als er mensen zijn die specifieke tips, vragen of opmerkingen hebben met het oog op volgend jaar: meer dan welkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors