Waalse Pijl 2017

2017

Nadat de Amstel Gold Race zijn finale hertekende is de Waalse Pijl nu echt wel het wereldkampioenschap voor punchers geworden. Op zich is daar niets fout mee, alleen valt er onderweg niets te beleven. Wie kon Valverde hier van een vijfde overwinning houden nu met Alaphilippe zijn voornaamste tegenstander weg viel. Het antwoord is vrij simpel. Niemand. De Spanjaard – volgende week 37(!) en nog een half jaar ouder dan Boonen – knalde iedereen uit het wiel, inclusief jonkies van 16 jaar jonger. Respect. Dylan Teuns werd zeer knap derde.

De ritoverwinning ging naar triatleet Xavier Cornelissen, tevens recordhouder reacties op de website. Thomas Soete en Robin Verstyn werden twee en drie.

In de stand ziet het er steeds beter uit voor Geoffrey. Het lijkt er op dat Maarten, Ignace en Tino voor de podiumplaatsen strijden. Plaatsen vijf tot tien liggen nog open.

Zondag dus de laatste wedstrijd met Luik-Bastenaken-Luik.

4 Responses

  1. Het is wachten tot er nog eens een klimtopper het lef toont en vertrekt onderaan de muur. Verder zat Daniel Martin natuurlijk veel te ver naar achter bij het aanvatten van de slotklim. Ik denk niet dat hij Valverde kan verslaan in de sprint maar het zou toch wat spannender lijken.

    Op naar Ans!!!!

  2. Wat is tussenstand in het aantal posts?

  3. Wordt daar ook een prijs of iets lekkers aan verbonden?

    1. als je je best doet kan je dit onofficiële klassement nog winnen Sturter !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors