Pronostiek voorjaar 2019

2015

Beste koersvrienden,

Het is nog volop aan het winteren en de natuur geeft nog geen blijk van een aankomende lente. Maar… het koersseizoen is al weer gestart. Binnen een dikke 3 weken strijkt het peloton zelfs al weer neer in België. De Omloop het nieuwsblad betekent de start van het wielervoorjaar en voor velen zelfs het einde van de winter. Bij mij begint het alvast te kriebelen en daarbij ontluiken ook een hele reeks vragen.

  • Kan Gilbert zijn indrukwekkende verzameling monumenten verder aanvullen?
  • Kan Van Avermaet zijn droom waarmaken en zijn eerste Ronde winnen?
  • Kan Belgisch kampioen Lampaert opnieuw een stapje hoger zetten?
  • Wanneer zien we het nieuwe godenkind Evenepoel in België aan het werk?
  • Wat kunnen de toppers van 2018 Terpstra en Andersen in hun nieuwe teams?
  • Wie wordt de revelatie van het voorjaar?

Denk je het antwoord op deze vragen te kennen? Schrijf je dan vóór 26 februari in voor onze wielerpronostiek Megavelo, bewijs je wielerinzicht en vergaar eeuwige roem. Voor 8 euro stel je een ploeg samen en kan je op een interactieve manier de koers nòg intenser gaan beleven. Zo kan je een klassement maken met je eigen vriendengroep. De prijzenpot wordt integraal verdeeld onder 52 potentiële winnaars. Het volledige reglement vindt u op onze website. Deze pronostiek wordt gedreven door een bende vrijwilligers die passie hebben voor de Koers. Schrijf HIER in voor de 19e editie.

Na de geslaagde ‘Nacht van de Koers’ vorig jaar, beloven we een minstens even beklijvende vierde editie. Hou zeker je agenda vrij op dinsdag 30 april want dit jaar mogen we niemand minder dan Philippe Gilbert ontvangen! De drankverkoop is ook dit jaar ten voordele van Kom op tegen Kanker. Meer info volgt, dus hou jullie mailbox zeker in de gaten.

Sportieve groeten,

Het Megavelo team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors