Stopzetting pronostiek

2020

Het voorjaar van 2020 voelt als een BH aan de wasdraad. Het leukste deel ontbreekt…
Ook wij moeten noodgedwongen onze pronostiek stop zetten en onze Nacht van de Koers annuleren.

De 6 winnaars van de enige twee wedstrijden zullen worden uitbetaald, maar er zal in 2020 geen eindwinnaar zijn. Als bepaalde wedstrijden toch nog in 2020 zullen verreden worden, zullen deze NIET meer mee tellen. Mogelijk publiceer ik voor de sport wel de resultaten op de website.

Na de uitbetaling van de 6 winnaars blijft er nog 93% van de pot of €2.111 over. Per ploeg betekent dit een saldo van €4,65.

Wij stellen voor dit bedrag terug te storten en volgend jaar met een clean sheet terug te starten.

Wij bieden echter ook een alternatief aan. U kan er ook voor kiezen om dit bedrag te storten aan Kom op tegen Kanker via vzw De Nachtlichtjes. U steunt daarmee:

  1. Kom op tegen Kanker
  2. vzw De Nachtlichtjes die dit voorjaar hun 3 belangrijkste evenementen voor fondsenwerving moeten annuleren (Nacht van de Koers, familiewandeling en koers op rollen)
  3. Het Megavelo team. Als er 100 van de 454 ploegen voor deze optie kiezen, is dit al een paar uur overschrijvingswerk gespaard

U begrijpt dat dit voor ons een enorm administratief werk is. Om de terugbetalingen toch enigszins vlot te laten verlopen, vragen wij om uw voorkeur vóór 31 maart door te geven via dit formulier. We maken van de gelegenheid gebruik om een korte feedback over onze pronostiek te vragen via deze weg, dus het zou fijn zijn mochten we van zoveel mogelijk mensen antwoord krijgen. Ook zij die geen terugbetaling wensen. Ook publieke reacties zijn welkom. Dit kan door te reageren onderaan deze pagina.

Enkel wie vóór 31 maart zijn rekeningnummer via het formulier (niet via mail/telefoon/…) heeft doorgegeven, zal worden terugbetaald. De uitbetalingen starten vanaf 1 april en wij verbinden ons ertoe om tegen 30 april klaar te zijn.

We kijken nu al uit naar de volgende voorjaarskoers. De teller op onze homepage geeft aan: nog 343 dagen… Gelukkig hebben we tussenin nog andere koersen, met mogelijk nog enkele uitgestelde klassiekers.

Alvast bedankt voor jullie begrip en draag zorg voor mekaar!

Het Megavelo team

PS: ik wil voor één iemand een uitzondering maken. Sinds 3 jaar speelt er een anonieme speler mee: ‘The blacklist’. Als deze persoon anoniem wil blijven en toch een terugbetaling wenst, dan mag hij via zijn anoniem mailadres contact opnemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors