Strade Bianche en Milaan-Sanremo

2020

Normaal moest dit het verslag worden van de Strade Bianche. Een prachtige koers waarin de Belgen weer grote kans op een hoofdrol maakten. Helaas heeft het Coronavirus er anders over beslist. De Italiaanse overheid heeft deze 2 koersen verboden. Dit betekent ook voor onze pronostiek 2 races minder. Als het bij deze 2 annulaties blijft, dan gaan we het prijzengeld over 12 ipv 14 koersen herverdelen.

Mochten er ook Belgische koersen geannuleerd of uitgesteld worden, dan krijgen we een ander verhaal. In dat geval volgt verdere communicatie, maar laat ons hopen dat dit niet nodig is. Een voorjaar zonder koers is zoals een café zonder bier.

Volgende koers in principe de E3 prijs op vrijdag 27 maart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors