Prijsuitreiking 2022

2022

Megavelo café was vorig weekend een mooie afsluiter van ons pronostiek seizoen. Alle tickets waren uitverkocht. De Nachtlichtjes deden naar goeie gewoonte de bar. Nog niet alle facturen zijn binnen, maar het ziet er naar uit dat er meer opbrengst zal zijn dan voor de Nacht. En dat met minder dan 1/3 van de aanwezigen. De aanwezigen hebben dus heel flink hun best gedaan, waarvoor dank! De foto’s staan op onze website.

Winnaar Lander Vansieleghem kreeg zijn prijs uit handen van niemand minder dan Johan Museeuw. De drievoudig Ronde en Roubaix winnaar en ex-wereldkampioen vertelde vrijuit over zijn carrière en het voorbije voorjaar. Tot de show werd gestolen door de Blacklist. De anonieme speler die 3e werd in de eindstand kwam zijn centen ophalen. In plaats van uit de anonimiteit te treden kwam hij (of eerder zijn handlanger waarschijnlijk) op een cross brommer binnen gereden om zijn prijs op te eisen. Ik had jammer genoeg geen €150 cash bij en was ook te veel van mijn melk om te vragen aan iemand in het publiek om voor te schieten. Bij deze een oproep om een rekeningnummer te bezorgen zodat ik alsnog het prijzengeld kan bezorgen.

De rest van de prijzenpot werd intussen overgeschreven aan de 40 winnaars. De 390 andere ploegen blijven met lege handen achter. Hen wil ik bedanken om mee te spelen en volgend jaar meer succes wensen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors