Megavelo café 2023

2023

Vorige vrijdag op ons jaarlijkse Megavelo café werden de prijzen uitgereikt van ons pronostiek seizoen. Het werd een gezellige avond. Eindwinnaar Dieter Van Lierde verbroederde met Norbert Deloof, die in laatste instantie nog van plaats 1 naar 4 viel. Staf Van der Schueren deed hen uit de doeken dat zonder de val van Pogacar de cheque voor hem was geweest. Geert Limpens genoot van zijn podiumplaats. In de tombola was er onder andere een gesigneerd truitje van Sep Vanmarcke te winnen, begeleid door een persoonlijk filmpje van Sep vanuit Luxemburg. Maar het was vooral onze special guest Jo Planckaert die de show stal. De goedlachse Oost-Vlaming kon met zijn sappige verhalen iedereen boeien, zowel vooraan in de micro als aan de bar. Onze koersbiertjes Ouwen Duiker en Buysse bier vielen goed in de smaak. De Nachtlichtjes konden een opbrengst noteren van boven de €500 tvv Kom op tegen Kanker.

Alle foto’s zijn te vinden op onze website

Intussen is ook al het prijzengeld van de pronostiek gestort aan de 42 verschillende winnaars. Proficiat en ook aan alle andere spelers bedankt en hopelijk tot volgend jaar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hoofdsponsors

Sponsors